در نشست مشترک هیات مدیره صندوق بازنشستگی با مدیران ارشد صبا عمران مطرح شد:
اعضای هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری در نشست با مدیرعامل و مدیران ارشد هلدینگ عمران و ساختمان صبا عمران ضمن بررسی عملکرد و دستاوردهای این هلدینگ بر تاکید کردند.
به گزارش روابط عمومی هلدینگ عمران و ساختمان صبا عمران، در این نشست مهندس علی اکبر خراساني مدير عامل هلدينگ صبا عمران، با تبريك ولادت امام حسن عسگري (ع) و گرامیداشت هفته بسيج، به تلاش ها و اقدامات صورت گرفته برای اصلاح و بهبود ساختار این هلدينگ پرداخت و گفت: اصلاح چارت سازماني، تدوین وظايف و تكاليف و برنامه های هلدینگ ازجمله اقداماتی است که در راستای اصلاح ساختار انجام شده و به شركتهاي زيرمجموعه نیز ارسال شده است.
خراسانی اظهار داشت: در راستاي تحقق اهداف هلدينگ، در کنار تعیین و تبیین برنامهها، نقشه راه توسعه هلدينگ نیز ترسيم شده است. باور ما بر اين است که هلدينگ ترازپیریز بايد در راستاي ارزش آفريني به حركت خود ادامه دهد.
در ادامه دکتر رحمت الله احمدي رئیس هیئت مدیره تراز گزارشی از عملكرد هلدينگ صبا عمران در سال جاری پرداخت و با اشاره به دلايل و ضرورت ورود به بازار سرمایه اظهارداشت: بدون شك شكل گيري هلدينگ داراي ارزش افزوده براي صندوق بازنشستگی است و حضور آن در بازار سرمایه بر آن خواهد افزود.
نعمت اله ايزدي رئیس هیئت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز در این نشست باقدردانی از برنامه ها و اقدامات انجام شده، گفت: دقت در اجرای ضوابط و قواعد حاكم بر صندوق و رعايت قوانين و مصوبات صندوق در هلدينگ و تویعه فعالیت های آن یک امر ضروري است.
وی افزود: توجه به استراتژي و فرآیندهای تعیین شده از سوی صندوق برای حركت به سمت آينده و رسیدن به سودآوری و بهره وری لازم یک نکته کلیدی و اساسی است.
ایزدی گفت: برای عملكرد بهينه، بايد مصوبات و دستورالعمل ها در زمینه اقداماتی که در حال انجام یا طراحی است، مدنظر قرار گیرد. از سوی دیگر، عمل به تعهدات بالادستي حائز اهمیت است.
حسن تاجيك معاون سرمایهگذاری و امور اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری نیز با اشاره به عملكرد شركت تراز پيريز تصریح کرد: يكي از اهداف تأسيس صندوق تأمين منابع مالي از محل سرمايهگذاريها است.
وی گفت: اصلاح ساختار مديريتي و تصميمگيري در جهت بهبود عملكرد شركت ها لازم است و تمام تلاش ها که به درستي در اين هلدينگ انجام شده نیز برای اين بوده كه وضعيت موجود را تعيين تكليف و ساماندهي کرده و یک رويكرد توسعه محور در اين بخش عملیاتی شود.
تاجیک بابیان اینکه “در حوزه داراييها نیز چه املاكي كه متعلق به هلدينگ بوده و چه املاكي كه متعلق به صندوق بوده تصميم بر ايجاد ارزش است” گفت: در خصوص داراييها مقرر شده تا درقالب اصلاح و ساماندهي املاك در ابعاد مختلف از جمله گرفتن مجوز و حل و فصل معارض ها اقدام شود.
وی تاکید کرد: انتظار اين است که هلدينگ، رويكرد اصلي، برنامه توسعهاي، راهبرد و مدل اجرايي برنامه استراتژيك خود را شفاف و دقیق تبيين و ارائه کند.
تاجیک افزود: آغاز هرگونه سرمايهگذاري جديد در اين هلدينگ، مستلزم مطالعه و ارائه برنامه دقیق و جامع است.