مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از ارائه تسهیلات اقساطی بلندمدت خرید کالای خانگی و جهیزیه ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی هلدینگ عمران و ساختمان تراز پی ریز به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل صندوق بازنشستگی کشوری، اکبر افتخاری در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار، گفت: طرح های رفاهی مختلفی در کنار وظیفه اصلی صندوق بازنشستگی که پرداخت حقوق و همسان سازی است، دنبال می شود که یکی از آن ها که تا دو هفته آینده کلید خواهد خورد ارائه تسهیلات بلندمدت برای خرید کالای خانگی است.
وی افزود: در این طرح بازنشستگان می توانند با اقساط بلندمدت 5 ساله نسبت به خرید کالای خانگی با کیفیت اقدام کنند؛ همچنین برای فرزندان بازنشستگان کشوری نیز در قالب «سبد جهیزیه» خرید تعدادی از کالاهای خانگی ضروری با استفاده از همین تسهیلات و با قیمت های مناسب تر در نظر گرفته شده است.
او تصریح کرد: طرح های رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری با هدف بهبود کیفیت زندگی و افزایش قدرت خرید بازنشستگان عزیز در حال اجرا است و در قالب طرح های مختلفی عملیاتی و اعلام می شود.
افتخاری با بیان اینکه با وجود همه شرایط و سختی هایی که کشورمان با آن روبرو بوده و هست، اجرای همسان سازی و متناسب شدن حقوق بازنشستگان کشوری با شاغلین همطراز از مهرماه کلید خواهد خورد، گفت: این مطالبه ای است که بازنشستگان داشتند و در فروردین ماه یک بار اجرایی شد و فاز تکمیلی آن مهرماه اجرایی می شود.
وی همچنین با اعلام اینکه 350 هزار نفر در سال وام ضروری دریافت می کنند، گفت: در شرایط کرونا و مسائلی که بانک ها درگیر آن هستند، ارائه بیش از 350 هزار فقره تسهیلات ضروری بدون ضامن و با کارمزد 4 درصد کار کوچکی نیست. خوشبختانه این تسهیلات امسال از 7 به 10 میلیون تومان افزایش یافته است.
در عرضه سهام بورس، بازنشستگان صندوق در اولویت هستند
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در پاسخ به پرسشی درباره ورود صندوق بازنشستگی کشوری به بورس، گفت: 14 شرکت در مسیر ورود به بورس قرار گرفته اند و در ابتدای سال شرکت پگاه گیلان و همین اواخر هم صندوق مدیریت ثروت در بروس عرضه شدند و این مسیر همچنان ادامه دارد.
افتخاری گفت: در زمینه عرضه سهام شرکت ها و بورس، اولویت صندوق بازنشستگی سهام دار شدن بازنشستگان زیرپوشش است و برای همین هم علاوه بر صندوق مالی یکم دولت که متولی آن دولت بود، در صندوق مدیریت ثروت به بازنشستگان تسهیلات اعتباری یک میلیون تومانی با اقساط یکساله ارائه شد و 96 هزار و 500 نفر نیز از آن استفاده کردند.
وی همچنین یادآور شد: در همین مدت تقریبا تمامی شرکت های کاغذی و غیرفعال وابسته به صندوق بازنشستگی حذف شده و تعدادی نیز در مسیر ادغام و انحلال قرار گرفته اند. همچنین اصلاح ساختار شرکت ها و هلدینگ ها با جدیت و به صورت هفتگی دنبال می شود تا منافع آن از محل این اصلاح ساختار در زندگی بازنشستگان و ذی نفعان صندوق آورده شود.
افتخاری اظهار داشت: ورود شرکت ها به بورس دارای قوانین و قواعدی است که باید شرکت حتما پس از اصلاح ساختار و طی کردن فرآیندهای مربوطه امتیاز لازم برای ورود به بورس را بدست آورند. این فرآیندی طولانی مدت است و ما هم در این مسیر گام برداشتیم.
افتخاری همچنین به پیگیری همسان سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: امیدواریم مرحله دوم همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از مهرماه عملیاتی شود. این موضوع، یکی از مطالبات جدی بازنشستگان بود که در یک قالب مشخص حقوق بازنشستگان و شاغلین متناسب شود. دولت هم عزم جدی در این زمینه داشت که آن را حل کند.