مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: باید با خلاقیت و نوآوری رضایت و اعتماد مردم به خصوص نیمی از جمعیت کشور که با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارتباط هستند را جلب کنیم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در جریان سفر به استان قم و در نشست با روسای کانون های بازنشستگی این استان با بیان اینکه اقشار مختلفی از مردم مثل کارگران، بازنشستگان و کارمندان تحت پوشش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید همواره به این وزارتخانه که هم با نیمی از جمعیت کشور ارتباط دارد و هم یکی از وزاتخانه های مهم و استراتژیک کشور است توجه داشته، اما نیاز است که این توجه و رسیدگی به خصوص در سال آینده بیشتر شود تا مردم این توجه را احساس کنند.
تقی زاده با بیان اینکه این نظام با خون شهدا در طول 40 سال آبیاری و به درختی تنومند و ریشه دار تبدیل شده است، گفت: همه ما مسوولان باید به گونه ای تلاش کنیم و همت بیشتری برای امور به کار گیریم تا خداوند راضی شود و مردم نیز از تلاش های انجام شده رضایت پیدا کنند. من حضور در صندوق بازنشستگی کشوری را عنایت خداوند می دانم تا با این حضور بتوانم درحد توان صدای بازنشستگان عزیز باشم و مشکلات و مسائل را به گوش نهادها و مسوولان ذیربط در دولت و مجلس برسانم.
وی یادآور شد: تاکنون 32 سفر استانی به استان های مختلف کشور برای بررسی مشکلات بازنشستگان انجام دادم تا به صورت مستقیم و رودررو از نظرات و پیشنهادات بازنشستگان عزیز و مسوولان استان ها برای ارتقای خدمات استفاده کرده و این نظرات را در قالب برنامه های کوتاه، میان و بلندمدت اجرایی کنم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور ادامه داد: یکی از دغدغه های مهم بازنشستگان عزیز اجرای درست همسان سازی حقوق بازنشستگان است که پیشنهادهای کارشناسی با کمک کانون های بازنشستگی تهیه و به دولت و مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.
وی ادامه داد: برای اجرای این طرح 30 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا حقوق بازنشستگان را به میزان مورد انتظار افزایش دهیم اما از سال 95 تاکنون، حدود 5 هزار میلیارد تومان به این مهم اختصاص یافته است.
تقی زاده تصریح کرد: پیشنهاد صندوق بازنشستگی به دولت اختصاص 15 هزار میلیارد تومان در بودجه سال 98 است تا بتوانیم با اتکای به این میزان بودجه، پاسخگوی این قشر از جامعه باشیم.
وی اظهار داشت: از تمامی دولتمردان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست کردیم تا فراکسیون بازنشستگان را در مجلس تشکیل دهند که خوشبختانه این فراکسیون با 100 امضا تشکیل شده و به زودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و ما هم امیدواریم این فراکسیون بتواند صدای واقعی بازنشستگان باشد و به بهبود معیشت این عزیزان کمک کند.
تقی زاده با اشاره به خدمات رفاهی ویژه برای بازنشستگان و ضرورت ایجاد یک پیوند فرهنگی برای تکریم از بازنشستگان، گفت: تکریم بازنشستگان باید به فرهنگ عمومی کشور تبدیل شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه در بخش رفاهی قدم های اولیه برداشته شده است، ادامه داد: در آینده نه چندان دور ارائه وام های ضروری مسکن یا افزایش سقف وام ها برای بازنشستگان نیز قابل انجام است. همچنین تعداد سفرهای سیاحتی و زیارتی بازنشستگان امسال از 100 هزار نفر به 200 هزار نفر با یارانه 740 هزار تومانی (برای بازنشسته و یک همراه) افزایش یافته است.
تقی زاده اظهار داشت: برای جلوگیری از تعویق در پرداخت حقوق بازنشستگان بخشنامه ای صادر کردیم تا زمانی که بازنشستگان حقوق خود را دریافت نکرده اند حقوق شاغلان هم پرداخت نمی شود که پیرو این بخشنامه هم اینک حقوق بازنشستگان زودتر پرداخت می شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور در خصوص بخش درمان بازنشستگان نیز خاطر نشان کرد: تا چند روز آینده خبرهای خوشی برای بازنشستگان خواهیم داشت و تلاش می کنیم تا این قشر از جامعه بهترین خدمات را از بیمارستان ها دریافت کنند. بیمه ملت متاسفانه زیرساخت های کافی را ندارد بنابراین تلاش می کنیم زیرساخت های آن را افزایش دهیم.
منبع : سایت صندوق بازنشستگی کشوری